Добре дојдовте во Когниција

Когниција е првиот центар за невропсихологија, психотерапија и за психологија во Република Северна Македонија, основан во Скопје од м-р Тина Васков.

За дополнителни информации слободно контактирајте не или закажете состанок. Тука сме за да Ви помогнеме!